Подать объявление
Все категории
Выберите категорию
47 объявлений - смотреть все объявления »
Кишинёв мун.
Выберите страну
Искать объявления по всем странам
Молдова
Искать объявления по всей стране
Объявление снято с публикации 3 сентября 2022

Manipulator Chisinau

Кишинёв мун. | Добавлено: 5 июля 2022, номер: 1431820
400 MDL
  • Тип перевозки: Эвакуатор 
  • Дополнительно: Национальные 
Evacuator 24 ore pe tot teritoriul Republicii Moldova
Dacă ati ramas cu masina in trafic, aveti pana, sau ati fost implicat într-un accident rutier, putem interveni rapid la fata locului pentru a va oferi ajutor rutier. Va punem la dispozitie un auto evacuator Moldova, echipa noastra va raspunde solicitarilor voastre, la 24/24 de ore, intervenim rapid in Chisinau si pe tot teritoriul in Moldova cu evacuator.md
Pentru a reduce semnificativ timpul de asteptare, ar trebui sa furnizati informatii detaliate despre locatia dvs., despre masina, starea acestuia si gradul de deteriorare. Auto Club Asist va pune la dispozitie evacuatorchisinau.md 24/24 care va va livra masina la locul potrivit in cel mai scurt timp. Suntem printre primele firme de profil - ce detin evacuator cu manipulator in Moldova. Ne putem mindri cu experienta acumulata si clienti multumiti datorită calitatii serviciilor prestate pe evacuatormoldova.md. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte, contactati-ne pe tractari.md si vom veni la fata locului in cel mai scurt timp!
Autoclub.md ca lideri pe piata, compania noastra va ofera o gama completa de servicii evacuator 24 :
Manipulator auto Chisinau cu 8t non stop;
Evacuator cu platforma hidraulica;
Evacuator 24/24 ieftin la 7 zile pe saptamana;
Tractari auto nationale si internationale;
Asistenta tehnica;
Compania dispune de specialisti calificati care organizeaza in mod competent evacuare auto. Servicii sunt prestate cu automobile in stare perfecta de funcţionare, accentul punandu-se permanent pe calitatea serviciilor. Auto Club Asist dispune de manipulator Moldova rapid indiferent, din oricare alt punct al tarii, specialistii nostri vor raspunde prompt urgentei dumneavoastra.
Site de contact:
evacuator.md
evacuatorchisinau.md
autoclub.md
evacuatormoldova.md
tractari.md
assistance.md
Комментарии
0
Комментарии к этому объявлению закрыты